Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023  16:31:41

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Σχολείου

Organization Framework

Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2023-2024

Wrologio

Υπουργικές Αποφάσεις (σχετικές με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023)

Από το Υπουργείο Παιδείας έχουν εκδοθεί σε ΦΕΚ δύο Υπουργικές Αποφάσεις (Υ.Α.) οι οποίες εφαρμόζονται από το σχολ. έτος 2022-2023 (Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023).

Η πρώτη απ' αυτές αφορά στην ένταξη κάποιων τμημάτων και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο (Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής). Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

Η δεύτερη αφορά στην τροποποίηση των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ, των ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στα ΑΕΙ, στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Πυροσβεστικής και Αστυνομικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, καθώς και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού. Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2023.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2023-2024

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σε περίπτωση τηλεκπαίδευσης η διάρκεια των δύο πρώτων διδακτικών ωρών θα είναι 40 λεπτά αντί για 45', χωρίς να αλλάζουν οι υπόλοιπες. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο πρώτα διαλείμματα θα έχουν διάρκεια 15 λεπτών.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Ενισχυτική Διδασκαλία για ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση για οργάνωση ενισχυτικής διδασκαλίας για τα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023.

Μπορείτε να δείτε την υπουργική απόφαση εδώ.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει μέχρι αύριο (Τετάρτη 21-09-2022) να υποβάλουν ηλεκτρονικά (στο e-mail του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) την ακόλουθη αίτηση (Η αίτηση υποβάλεται από τον γονέα-κηδεμόνα για ανήλικο μαθητή/τρια ή από τον ίδιο τον μαθητή/τρια σε περίπτωση ενήλικου μαθητή/τριας).

Υπόδειγμα Αίτησης.

 

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για τα μαθήματα Α', Β' και Γ' τάξεων που εξετάζονται γραπτώς στις ενδοσχολικές εξετάσεις 2023

Το Υπουργείο Παιδείας με σχετική του απόφαση έχει καθορίσει την εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα των Α', Β' και Γ' τάξεων που εξετάζονται γραπτώς κατά τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σχολικού έτους 2022-2023.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

270711
ΣήμεραΣήμερα32
ΧθεςΧθες61
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα239
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα412
ΣυνολικάΣυνολικά270711

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top