Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023  13:50:33

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Σχολείου

Organization Framework

Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2022-2023

Wrologio

Πραγματοποίηση εκδήλωσης με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης

Το σχολείο μας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα "Τα πρόσωπα της εργαζόμενης γυναίκας στη σύγχρονη Ελλάδα: μια συνεχής διεκδίκηση".

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ηπείρου και τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Ζηρού.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης (Live streaming) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/89653700904?pwd=TTZtUnpLNGJOMmVlL2xSMThhRkFydz09 (Meeting ID: 896 5370 0904  Passcode: 336127), καθώς και στο κανάλι youtube: 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας_Ημέρα της Ευρώπης 2022 

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Δείτε τη σχετική αφίσα εδώ.

 

Νέα πρωτόκολλα Covid-19 στην εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν τα νέα πρωτόκολλα Covid-19 που θα ισχύουν στις εκπαιδευτικές δομές μετά την επαναλειτουργία τους από τις αργίες του Πάσχα.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Προετοιμασία για την εγγραφή μαθητών/τριών για το σχολ. έτος 2022-2023

Προσοχή το παρόν άρθρο αφορά γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών που φοιτούν στη Γ' Γυμνασίου, στην Α' Λυκείου και στη Β' Λυκείου κατά το τρέχον σχολικό έτος.

 Όπως ίσως ξέρετε τα τελευταία χρόνια οι εγγραφές μαθητών/τριών στις 3 τάξεις του Λυκείου γίνονται ηλεκτρονικά κατά το τέλος του προηγούμενου σχολικού έτους από το έτος φοίτησής τους στην αντίστοιχη τάξη του Λυκείου.

Την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την υποβάλει ο ένας γονέας/κηδεμόνας σε σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή, κάνοντας χρήση κωδικών taxisnet.

Προκειμένου αυτό να καταστεί δυνατό απαιτείται μια προετοιμασία (σχετικά με τα στοιχεία των γονέων/κηδεμόνων που τηρούνται στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool του σχολείου).

Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν το Υπουργείο Παιδείας καλεί και τους δύο γονείς/κηδεμόνες (εφόσον υπάρχουν), να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση (υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται). Σε κάθε μαθητή/τρια, μετά την επιστροφή από τις αργίες του Πάσχα, θα δοθούν δύο (2) Υπεύθυνες Δηλώσεις, οι οποίες και πρέπει να συμπληρωθούν (σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστολής που υπάρχει στο παρόν άρθρο) από τους δύο γονείς/κηδεμόνες και να επιστραφούν στο σχολείο.

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης

Επιστολή προς γονείς/κηδεμόνες (με οδηγίες)

 

Προκήρυξη για εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδόθηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών/τριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023.

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη και να υποβάλετε αίτηση (ηλεκτρονικά) εδώ.

 

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας εκδόθηκε εγκύκλιος για την υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Προσοχή υπάρχει προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (μέχρι την 5η Μαΐου 2022).

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο εδώ.

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

255828
ΣήμεραΣήμερα37
ΧθεςΧθες73
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα110
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1321
ΣυνολικάΣυνολικά255828

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top