Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  08:22:12

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Σχολείου

Organization Framework

Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2023-2024

Wrologio

37ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας

Δειτε πληροφορίες για τον 37ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Χημείας, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Προκύρηξη Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Έγγραφο Υπουργείου Παιδείας

 

Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ' τάξης για συμμετοχή σε πλου με φρεγάτα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ενημέρωση υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 για διενέργεια Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ)

Με σχετική εγκύκλιο, το Υπουργείο Παιδείας, ενημερώνει τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) καθώς και οι υγειονομικές εξετάσεις για τις Ακαδημίες  του Εμπορικού Ναυτικού θα διεξαχθούν την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου του 2024.

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα καθορισθούν με προκηρύξεις των αρμόδιων Υπουργείων.

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ.

 

Οργάνωση Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων για το σχολ. έτος 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας οργανώνει πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για τα ειδικά μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη/Γνώση).

Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια μαθητής/τρια ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την ενισχυτική διδασκαλία για κάποιο/κάποια από τα ειδικά μαθήματα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) άμεσα στο σχολείο  Αίτηση-Δήλωση, υπόδειγμα της οποίας μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Η Αίτηση υποβάλεται από τον γονέα-κηδεμόνα, ή από τον ίδιο τον μαθητή/τρια εφόσον είναι ενήλικος/η.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

Δείτε το υπόδειγμα της Αίτησης-Δήλωσης εδώ.

 

Διενέργεια 1ης άσκησης αντιμετώπισης σεισμού για το σχ. έτος 2023-2024

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε για όλες τις τάξεις του σχολείου μας η 1η άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση σεισμού για το σχολικό έτος 2023-2024.

Με ευθύνη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας εφαρμόστηκε ειδικό σχέδιο ετοιμότητας, για το οποίο θα πραγματοποιούνται τουλάχιστον τρεις (3) ασκήσεις έκτακτης ανάγκης ανά σχολικό έτος. Το σχέδιο περιλαμβάνει ενέργειες προ του σεισμού, ορισμό αρμοδιοτήτων του προσωπικού, ενέργειες κατά τη διάρκεια του σεισμού, ενέργειες μετά το τέλος της δόνησης, καθορισμό τόπου συγκέντρωσης των μαθητών/τριών. Σε κάθε άσκηση επισημαίνονται τυχόν ελλείψεις, ώστε κάθε (επόμενη) φορά να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Στο σχολείο μας και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα γίνονται ασκήσεις ετοιμότητας για την περίπτωση εκτάκτων περιστατικών, όχι μόνο σεισμού αλλά και πυρκαγιάς καθώς και ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το Σχέδιο Μνημονίου Ενεργειών που έχει συσταθεί για την αντιμετώπισή τους.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της 1ης άσκησης ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικού γεγονότος, όλοι οι μαθητές/τριες με τη βοήθεια των καθηγητών/τριών τους, εφάρμοσαν όλα όσα προβλέπονταν από το σχέδιο και συγκεντρώθηκαν στους προκαθορισμένους χώρους για κάθε τάξη στο προαύλιο του σχολείου. Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.

Ευχόμαστε όλοι και όλες μας να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα κάθε έκτακτη κατάσταση που προκύπτει.

Η Διευθύντρια                                                                                                                                                                                            Αναστασία Παλιάτσου                                                                                                                                                                                       

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

278051
ΣήμεραΣήμερα21
ΧθεςΧθες58
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα206
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1269
ΣυνολικάΣυνολικά278051

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top