Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023  00:13:40

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Σχολείου

Organization Framework

Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2023-2024

Wrologio

Έναρξη ηλεκτρονικών εγγραφών - ανανεώσεων εγγραφών στις τάξεις του Λυκείου για το σχολ. έτος 2023-2024

Με σχετική εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών/τριων της Γ' τάξης Γυμνασίου και των Α' και Β' τάξεων Λυκείου ότι στο χρονικό διάστημα από 28/06/2023 (07:00) έως και 07/07/2023 (23:59) πρέπει να προβούν στην ηλεκτρονική εγγραφή - ανανέωση εγγραφής των τέκνων τους στην Α' και στις Β΄,  Γ' τάξεις του Λυκείου αντίστοιχα.

Οι εγγραφές - ανανεώσεις εγγραφών γίνονται από τους κηδεμόνες ηλεκτρονικά με κατάλληλη εφαρμογή στη διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους taxis.

Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας εδώ.

Δείτε την εγκύκλιο εδώ.

 

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων ΓΕΛ για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω γραπτού μηνύματος (SMS)

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος (sms) για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2023, τόσο για τη βαθμολογία τους, όσο και για την σχολή/τμήμα επιτυχίας τους (σε μεταγενέστερο χρόνο).

Η διαδικασία απαιτεί καταχώρηση ή επιβεβαίωση του κινητού τηλεφώνου σε ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας από την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ορισμός εξεταστικού κέντρου για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Από τη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας ανακοινώθηκε το εξεταστικό κέντρο για την εξέταση του Ειδικού μαθήματος των Αγγλικών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

 

Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία Υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ 2023 (Ιωάννινα)

Από τη Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της υγειονομικής εξέτασης και των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. οι οποίες θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα από 14/6/2023 έως και 27/6/2023.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ.

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

270831
ΣήμεραΣήμερα1
ΧθεςΧθες52
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα359
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα532
ΣυνολικάΣυνολικά270831

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top