Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020  23:00:03
Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στην Α' τάξη (από το Γυμνάσιο), ή στη Β' και Γ' τάξη (από την Α' και Β' αντίστοιχα), μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας με κωδικούς taxis, για τους μαθητές/τριες που κηδεμονεύουν από 18 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου 2020 πατώντας εδώ

Έντυπο Μηχανογραφικό Δελτίο 2020

Μπορείτε να δείτε το έντυπο μηχανογραφικό δελτίο (κοινό για όλους τους υποψηφίους είτε με το παλαιό, είτε με το νέο σύστημα) εδώ.

 

Εγκύκλιος για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων

Με σχετική εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας καθορίζει τις διαδικασίες και τις προθεσμίες για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) από τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 (με το 90% και με το 10%).

Όλοι οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29-06-2020 προκειμένου να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password). Με τον κωδικό ασφαλείας και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (που ήδη έχουν) θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και σε πρώτο στάδιο να μελετούν το Μ.Δ. και να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση).

Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών θα μπορούν στην ίδια διεύθυνση να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο (οριστικοποίηση).

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Το σχολείο προκειμένου να υποστηρίξει τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων τον Ιούλιο (σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες του Υπουργείου) θα είναι ανοιχτό τις ακόλουθες ημέρες:

  • Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
  • Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
  • Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
  • Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Δείτε την εγκύκλιο εδώ.

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ.

 

Εξεταστικά κέντρα Ειδικών Μαθημάτων

Το Υπουργείο Παιδείας με δελτίο τύπου ανακοίνωσε όλα τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων καθώς και οδηγίες προς τους υποψήφιους.

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ.

 

Ενημέρωση για την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2020-2021

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη των δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021, υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την Πέμπτη 18 Ιουνίου (09:00) έως και την Παρασκευή 03 Ιουλίου (23:59).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Υγειονομική Εξέταση και Πρακτικές Δοκιμασίες Υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ 2020

Από τη Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της υγειονομικής εξέτασης και των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. οι οποίες θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα από 29/6/2020 έως και 10/7/2020.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ.

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

174463
ΣήμεραΣήμερα8
ΧθεςΧθες102
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα377
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα266
ΣυνολικάΣυνολικά174463

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top