Τρίτη, 7 Μαΐου 2024  00:34:53
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΧρήσιμαΠανελλαδικές ΕξετάσειςΕξετάσεις 2021Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης για συμμετοχή των αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021

Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης για συμμετοχή των αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021

Σύμφωνα με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που υπογράφηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ, οι μαθητές της τελευταίας τάξης έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση, ενώ στο διάστημα 8-19 Μαρτίου 2021 θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021.

Δεδομένου ότι η φετινή υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης από τους αποφοίτους θα πραγματοποιηθεί εν μέσω έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά την ακόλουθη διαδικασία, ώστε να υπάρξει χρονική κατανομή των επισκέψεων στη σχολική μονάδα και να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης (Στο e-mail που θα σταλεί να αναγράφεται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

Το e-mail του σχολείου είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη συνέχεια θα λάβουν απαντητικό mail από το σχολείο που θα ορίζει ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο. Στο mail αυτό θα υπάρχει συνημμένη η Υπουργική Απόφαση με αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’ 826) ορισμού ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων.

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο τους αν είναι απόφοιτοι, καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’ 826) ΥΑ (ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων), σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να υποβάλουν την Αίτηση - Δήλωση, πρέπει να έχουν μαζί τους το απολυτήριο Λυκείου (ή ευκρινές φωτοαντίγραφο αυτού), την αστυνομική τους ταυτότητα και μια φωτογραφία (για το Δελτίο Εξεταζομένου).

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το έντυπο της Αίτησης – Δήλωσης εδώ.

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

278811
ΣήμεραΣήμερα1
ΧθεςΧθες62
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα63
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα388
ΣυνολικάΣυνολικά278811

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top