Σάββατο, 18 Μαΐου 2024  12:33:27
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣΜαθήτριες του Γενικού Λυκείου Φιλιππιάδας στο Στρασβούργο

Μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Φιλιππιάδας στο Στρασβούργο

Δύο Μαθήτριες της Β' τάξης του Γενικού Λυκείου μας, η Μπόμπορη Παναγιώτα του Παναγιώτη και η Γεωργάνου Λαμπρινή - Κυριακή του Κωνσταντίνου είναι επιτυχούσες στο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - πρόγραμμα Euroscola με θέμα "Η συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού Ελλείματος στην ΕυρωπαΙκή Ένωση".

Η περιφέρεια Ηπείρου εκπροσωπείται απο 24 μαθητές/τριες, ο νομός Πρέβεζας από τρείς (3) μαθήτριες εκ των οποίων οι δύο είναι από το Λύκειο Φιλιππιάδας. Η επίσκεψη θα γίνει από Πέμπτη 16/2 έως και Κυριακή 19/2. Οι μαθητές θα ενημερωθούν για τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ξεναγηθούν στην πόλη του Στρασβούργου και θα συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας ανταλλάσοντας απόψεις και διατυπώνοντας προτάσεις σχετικές με τις Ευρωπαϊκές προτεραιότητες.

Οι μαθήτριες μας, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν σε ένα γόνιμο διάλογο και προβληματισμό για την βελτίωση των Ευρωπαϊκών θεσμών και για τη μείωση του δημοκρατικού ελλείματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Ο Διευθυντής                     

 

Δρ. Κων/νος Καμπουράκης           

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

279445
ΣήμεραΣήμερα20
ΧθεςΧθες62
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα315
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1022
ΣυνολικάΣυνολικά279445

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top