Τρίτη, 16 Απριλίου 2024  16:27:14
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣΠροετοιμασία για την εγγραφή μαθητών/τριών για το σχολ. έτος 2022-2023

Προετοιμασία για την εγγραφή μαθητών/τριών για το σχολ. έτος 2022-2023

Προσοχή το παρόν άρθρο αφορά γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών που φοιτούν στη Γ' Γυμνασίου, στην Α' Λυκείου και στη Β' Λυκείου κατά το τρέχον σχολικό έτος.

 Όπως ίσως ξέρετε τα τελευταία χρόνια οι εγγραφές μαθητών/τριών στις 3 τάξεις του Λυκείου γίνονται ηλεκτρονικά κατά το τέλος του προηγούμενου σχολικού έτους από το έτος φοίτησής τους στην αντίστοιχη τάξη του Λυκείου.

Την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την υποβάλει ο ένας γονέας/κηδεμόνας σε σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή, κάνοντας χρήση κωδικών taxisnet.

Προκειμένου αυτό να καταστεί δυνατό απαιτείται μια προετοιμασία (σχετικά με τα στοιχεία των γονέων/κηδεμόνων που τηρούνται στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool του σχολείου).

Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν το Υπουργείο Παιδείας καλεί και τους δύο γονείς/κηδεμόνες (εφόσον υπάρχουν), να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση (υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται). Σε κάθε μαθητή/τρια, μετά την επιστροφή από τις αργίες του Πάσχα, θα δοθούν δύο (2) Υπεύθυνες Δηλώσεις, οι οποίες και πρέπει να συμπληρωθούν (σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστολής που υπάρχει στο παρόν άρθρο) από τους δύο γονείς/κηδεμόνες και να επιστραφούν στο σχολείο.

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης

Επιστολή προς γονείς/κηδεμόνες (με οδηγίες)

 

Αναζήτηση

Διάκριση Ιστοσελίδας

praise

Olme

Ο καιρός

Επισκέψεις στο Site

277554
ΣήμεραΣήμερα31
ΧθεςΧθες62
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα93
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα772
ΣυνολικάΣυνολικά277554

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μαθητικό Ραδιόφωνο

Εκπ/κές Ιστοσελίδες

Go to top